THE THAI ORCHID

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Thai Orchid. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 0:10 Top tent Heerlijk gegeten chicken red curry spicy zeker een aanrader!! Genoeg ruime keuze om je lekker te verwennen. Snelle bezorg service helemaal top
22 mei 2024 om 21:17 Heerlijke eten echt een aanrader
22 mei 2024 om 20:04 It was very delicious
21 mei 2024 om 23:40 Goed eten en service toppers
21 mei 2024 om 23:20 Echt heerlijk gegeten de curry is vol van smaak, zeker een aanrader en snel bezorgd
21 mei 2024 om 16:24 1,5 uur later dan de verwachtte aflevertijd. Restaurant was niet bereikbaar. Heb ondertussen wat anders gegeten en heb mn geld teruggevraagd
20 mei 2024 om 21:12 Bezorging pas twee uur na bestelling terwijl de bezorging tussen de 20 en 45 min zou zijn. Restaurant was niet bereikbaar. Er zaten geen garnalen in mijn groene curry terwijl ik deze wel besteld had.
20 mei 2024 om 21:06 Niet gekregen wat ik besteld had… weinig smaak droog vlees geen saus
20 mei 2024 om 21:00 7 kwartier wacht tijd telefonisch niet te bereiken Rode Curry ging nog maar Pad Thai bestaat alleen uit noodles, één verdwaalt stukje kip en snippertje ui. Verder geen vulling.
20 mei 2024 om 20:56 2 uur op de bestelling gewacht. Groene curry smaakte letterlijk naar niks. Melk hooguit.
20 mei 2024 om 20:50 Bestelling pas na 2 uur geleverd, na gebeld te hebben. Bakjes waren gebarsten, en zak zat onder de saus
20 mei 2024 om 20:22 Pad thai was vooral veel dikke bami en een beetje kip en nog minder groente. En de pinda’s heb ik helemaal niet gezien of geproefd. Saté was smaakvol. Was wel bijzonder dat nadat ik gebeld had de bezorging snel de deur uitging