THE THAI ORCHID

THE THAI ORCHID Heerlijke Thaise gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Thai Orchid. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 11:25 Good food. Very tasty
27 jun 2022 om 16:41 I would be so happy if your menu offered a choice in the vegetarian curries with “vegetables only” OR “vegetables& Tofu”. A lot of people do not like tofu. Just because a customer asks for no meat does not mean there has to be tofu
25 jun 2022 om 23:54 Ik had maar 3 garnalen. Terwijl ik daar apart voor heb betaald.
24 jun 2022 om 13:11 Eten was lekker en ruim gevuld, helaas lekte zo'n beetje de hele soja saus uit de groente, een grote bende daarmee.
23 jun 2022 om 20:14 Eten was goed warm en heerlijk op smaak!
22 jun 2022 om 16:27 rode curry slechte kwaliteit, kip sate was wel ok, ik denk niet dat ze hier een thaise kok hebben
21 jun 2022 om 21:19 Loempia’s waren slap, kipsaté was te vet. Specialiteit Pad Thai spande de kroon. Gewoon een bak Chinese noodle drab. Zelden zo slecht gegeten via thuisbezorgd. Veel te veel geld voor een dergelijke maaltijd, eens maar nooit weer
20 jun 2022 om 21:40 Ik bestel hier vaker en het eten is altijd warm en lekker. Ze komen de verwachte bezorgtijd bijna altijd na. Een keer niet, toen heb ik 2 uur gewacht, maar toen ik belde kreeg ik netjes excuses en ik mocht de keer daarna gratis eten. Netjes opgelost.
20 jun 2022 om 20:34 Erg lekker en optijd bezorgd. Had wel iets minder wortel in gemogen
20 jun 2022 om 19:11 Geen groenten in de Pad Thai
20 jun 2022 om 18:37 Eten kwam op tijd. Het was lekker en veel.
19 jun 2022 om 22:51 Lekkere rode curry, lekkere loempia's. Snelle bezorging! Ik blijf hier bestellen.